Menu Weselne w cenie 140zł za osobę
PRZYSTAWKA
Pasztet pieczony z kaczki i podrobów z żurawiną na grzance
ZUPA
Rosół z kury od sąsiada z domowym makaronem
DANIE GŁÓWNE
Wiejski kurczak faszerowany podany z pieczonymi jabłkami i w odświętnych białych skarpetach.
Dorsz w warzywach
Sznycel szlachecki ze schabu z kosteczką
DODATKI
Pieczone ziemniaki z ziołami
Pieczarki
Pyzy
Warzywa gotowane
Buraczki na zimno
Modra zasmażana z winem
Surówka z białej kapusty
DESER
Mazurek serowy z migdałami, lodami i bitą śmietaną – sernikowy deser
ZIMNY BUFET
Rolada drobiowa z zielonym pieprzem
Szparagi w szynce
Schab w auszpiku
Sałatka włoska
Sałatka wiosenna
Pieczywa różne
O PÓŁNOCY
Bigos
Barszcz z pasztetem w cieście francuskim
Kiełbasa
Pieczywa
Dodatki