top of page

Menu Weselne w cenie 140zł za osobę

PRZYSTAWKA

Pasztet pieczony z kaczki i podrobów z żurawiną na grzance

 

ZUPA

 

Rosół z  kury od sąsiada z domowym makaronem

 

 

DANIE GŁÓWNE

Wiejski kurczak faszerowany podany z pieczonymi jabłkami i w odświętnych białych skarpetach.

Dorsz w warzywach

Sznycel szlachecki ze schabu z kosteczką

DODATKI

Pieczone ziemniaki z ziołami

Pieczarki

Pyzy

Warzywa gotowane

Buraczki na zimno

Modra zasmażana z winem

Surówka z białej kapusty

 

DESER

Mazurek serowy z migdałami, lodami i bitą śmietaną – sernikowy deser

ZIMNY BUFET

Rolada drobiowa z zielonym pieprzem

Szparagi w szynce

Schab w auszpiku

Sałatka włoska

Sałatka wiosenna

Pieczywa różne

O PÓŁNOCY

Bigos

Barszcz z pasztetem w cieście francuskim

Kiełbasa

Pieczywa

Dodatki

bottom of page